Uw complete uitvaart geregeld

Bij Het Afscheidshuys kunt u het afscheid waardig laten plaatsvinden. Ook voorafgaand aan dit afscheid kunt u het team van Het Afscheidshuys inzetten.

Wij verzorgen namelijk graag en professioneel al datgene dat behoort tot de diensten zoals u deze van een moderne uitvaartonderneming kunt verwachten. Alles wordt dus van a tot z geregeld.

Vanaf het moment van overlijden tot aan het ter aarde stellen of cremeren; bij Het Afscheidshuys is de uitvaart in vertrouwde handen.

Alles rondom de uitvaart

Het Afscheidshuys is een initiatief van Vincent Tromp Uitvaartbegeleiding.

Vincent en Wilma Tromp, eigenaren van Vincent Tromp Uitvaartbegeleiding, stelden vast dat bijna geen enkele beschikbare faciliteit werkelijk voorzag in de huidige wensen van nabestaanden. Thuisopbaring heeft niet ieders voorkeur en het bezoek aan een mortuarium wordt nogal eens als afstandelijk ervaren.

Zij realiseerden een vriendelijke, bijna huiselijke omgeving waar zowel voorafgaand als tijdens een dienst, het afscheid volledig tot zijn recht komt. Een waardig afscheid, dat recht doet aan het leven van de overledene en troost kan bieden aan de nabestaanden.

een huis vol tranen, een huis van lachen

een huis van vergeven, een huis van verzoenen

een huis van loslaten, een huis met warmte

een huis vol liefde, om afscheid te nemen

een huis van welkom

het Afscheidshuys

Mogelijkheden

• Verzorgen van de overledene, indien gewenst met familie/nabestaanden;

• Opbaren in de Familiekamer als de uitvaart wordt verzorgd door onze uitvaartonderneming; bezoek vrij tussen 8.00 en 23.00 uur;

• Opbaren in de Ceremoniezaal als de uitvaart wordt verzorgd door een andere onderneming; bezoek is op afgesproken tijden;

• Het houden van een afscheidsbijeenkomst in de Ceremoniezaal, tot maximaal 60 personen;

• Condoleance of koffietafel na een afscheidsbijeenkomst, ook als deze op een andere locatie heeft plaatsgevonden.

Vragen

Heeft u vragen over de talrijke mogelijkheden van Het Afscheidshuys?
We geven hieronder antwoord op meest gestelde vragen. Heeft u een specifieke vraag of wens? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil gebruik maken van Het Afscheidshuys maar ik weet nog niet wie de uitvaart regelt?

U bent altijd welkom in Het Afscheidshuys. Wij kunnen ook voor u de uitvaart regelen, neem gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen informeren over de mogelijkheden. Op de site www.trompuitvaart.nl vindt u informatie over onze eigen uitvaartonderneming.

Ik wil gebruik maken van de Familiekamer in Het Afscheidshuys, kan dat?

Wanneer de uitvaart door onze uitvaartonderneming Vincent Tromp Uitvaartbegeleiding verzorgd wordt krijgt u een sleutel om binnen de openingstijden afscheid te nemen wanneer u dat wilt. Wordt de uitvaart geregeld door een andere uitvaartonderneming dan kunt u op afgesproken tijden gebruik maken van onze Ceremoniekamer.

Ik heb een uitvaartverzekering en wil gebruik maken van Het Afscheidshuys, kan dat?

Ja, dat kan.  U kunt in Het Afscheidshuys opbaren net zoals in een ander uitvaartcentrum ongeacht of u verzekerd bent of niet.

Iedere dag geopend

Voor nabestaanden is het Afscheidshuys geopend van 08.00 tot 23.00 uur. In incidentele gevallen en in overleg kan een bezoek buiten deze tijden plaatsvinden.

Afscheidsdiensten kunnen plaatsvinden van maandag t/m zaterdag.

Openingstijden

Maandag 08.00 – 23.00 uur
Dinsdag 08.00 – 23.00 uur
Woensdag 08.00 – 23.00 uur
Donderdag 08.00 – 23.00 uur
Vrijdag 08.00 – 23.00 uur
Zaterdag 08.00 – 23.00 uur
Zondag 08.00 – 23.00 uur

Bloemisten op afspraak.