Over ons

Het begon in 2011. Vincent Tromp nam het bedrijf over van Suzanne van Horssen. Enkele jaren later volgde in 2018 de overname van Wessels Uitvaartverzorging. In de jaren die volgden bouwden wij verder aan onze eigen stijl, en werkten we onvermoeibaar aan verbetering van onze dienstverlening. Hier gaan wij onveranderd mee door. Ons bedrijf draait om mensenwerk en het zijn en blijven dezelfde mensen, met dezelfde visie, die als de basis dient van al ons handelen:

Een eigen manier van leven vraagt om
een eigen manier van afscheid nemen.


Deze visie komt iedere dag tot uitdrukking in onze werkwijze waarbij wij nabestaanden op een betrokken, persoonlijke en professionele wijze bijstaan in het vormgeven van het afscheid van hun dierbare. Ook bieden op onze locaties in Beuningen en Wijchen een warme plek om in alle rust afscheid te nemen. Dit blijven wij doen op beide locaties, zowel in Het Afscheidshuys Beuningen, als in Het Afscheidshuys Wessels, dat vanaf 1 januari omgedoopt wordt tot Het Afscheidshuys Wijchen.

Werkwijze

Wij bieden professionele begeleiding bij het maken van soms moeilijke keuzes en zullen daar waar nodig meedenken en adviseren. Onze inbreng stemmen wij af op de wensen en ideeën van de nabestaanden. Nabestaanden hebben tot en met de dag van de uitvaart contact met één vaste uitvaartbegeleider. Dit komt de afstemming ten goede.

Op de eerste dag nemen wij de tijd om samen met de familie en/of vrienden rustig alles op een rijtje te zetten hoe het afscheid ingevuld gaat worden en wie de verschillende taken op zich wil nemen. Dit doen we stap voor stap, niet alle beslissingen en/of keuzes hoeven in het eerste gesprek plaats te vinden. Er worden afspraken gemaakt met het crematorium of begraafplaats en het rouwdrukwerk wordt verzorgd. In de daarop volgende dagen komen we regelmatig terug en zorgen we samen met de betrokkenen dat alles tot in detail geregeld wordt.

Op de dag van de uitvaart zullen we de nabestaanden begeleiden zonder hierbij opvallend aanwezig te zijn.

Wij bieden gedurende het regelen van de uitvaart volledige transparantie in de begroting.

Ons team

Vincent Tromp

Eigenaar

Wilma Tromp

Gastvrouw

Erna

Uitvaartbegeleider

Frans

Uitvaartassistent

Brigitte

Uitvaartassistent